CAFETARIA WU SNACKWORLD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 494 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Wu Snackworld. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:24 Duurde heel lang voordat het eten er was
25 sep 2022 om 18:57 Lekker
18 sep 2022 om 20:58 Eten om 18:30 besteld en kwam pas om 20:35 aan!
18 sep 2022 om 20:42 We hebben meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. En dit was niet de eerste keer dat het zo lang duurde.. wel de laatste.. want ik bestel hier niet meer. Ondanks dat het eten prima was!
13 sep 2022 om 22:12 1,5 uur gewacht op bestelling. 1 uur lang in de app bestelling wordt zo bezorgt. Gebeld, in gebrekkig Nederlands, sorry druk, nog 15 minuten. Klagen bij thuisbezorgd, dus hierbij
13 sep 2022 om 20:34 Super traag, bestelling niet compleet en toen het eindelijk werd bezorgd, was het al taai. Dus die bestelling lag al even. Te weinig personeel om een groot gebied te voorzien via Thuisbezorgd. Waardeloos! Wat mij betreft de laatste keer.
31 aug 2022 om 21:14 Om 18:13 eten besteld met de informatie dat het restaurant open is met bezorging. Om 19:30 gebeld of mijn bestelling doorgekomen is. Uit gebrekkig nederlands vernam ik ‘ja maar is te laat’. De app zegt tot 21:00 open…? Pas je eigen tijd aan!
31 aug 2022 om 20:11 bestelling was niet compleet meerdere keren gebeld maar ze nemen de telefoon niet op, ze zijn ook op geen andere manier te bereiken.
15 aug 2022 om 11:40 Super slechte serves zeggen dat de bestelling onderweg is vervolgens nog 2 uur wachten op je eten nooit meer
6 aug 2022 om 18:59 16:00 besteld en 16:45 pas bezorgt! Bezorging duurde eigenlijk te lang! Kunt beter zelf afhalen!
6 aug 2022 om 17:56 Shit spare ribs...
31 jul 2022 om 19:36 2 uur op het eten moeten wachten. Gebeld zou nog een kwartier duren maar dat kwartier werd 1 uur.. al vaker lang moeten wachten op eten ook doordeweekse dagen. Eten wel goed.